Η Βιβλιοθήκη του 10ου σε αποκριάτικους ρυθμούς!

 

Στην  ομάδα της βιβλιοθήκης αρέσουν πολύ οι απόκριες!  Με πολύ κέφι έχει προγραμματίσει,

λοιπόν, δημιουργικές, διασκεδαστικές, πρωτότυπες εκδηλώσεις για τις ημέρες της Αποκριάς!

 

 

 

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, στις 6:30-8:00 μ. μ.  θα λειτουργήσει  εργαστήρι αποκριάτικης Αφρικάνικης μάσκας με την επιμέλεια της εικαστικού μας κ. Μαρίας Μπουρίκα. Η εκδήλωση απευθύνεται στους μαθητές της γ?, δ?, ε? και στ? τάξης.

 

 

           Την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου το σύνολο εγχόρδων ?Trio diapason? υπόσχεται να μας ταξιδέψει με γνωστά μουσικά κομμάτια στον κόσμο της κλασικής μουσικής. Η εκδήλωση, διάρκειας περίπου μιας ώρας, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του πρωινού ωραρίου για όσους μαθητές έχουν δηλώσει συμμετοχή.

 

 

 

 

 

                  Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, 6:30- 7:30 μ. μ. φορέστε τα κατάλληλα ρούχα κι ελάτε να μάθουμε? SAMBAAAAA ! Η εξπέρ της samba στο σχολείο μας κ. Δώρα Λαμπρίδη θα  μυήσει όποιον το επιθυμεί στον ρυθμό και τα κόλπα του λατινοαμερικάνικου χορού!

 

 

Για την  Τσικνοπέμπτη  η βιβλιοθήκη διοργανώνει το μεγάλο παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού. Οι μαθητές της ε? και στ? τάξης χωρισμένοι σε ομάδες θα πρέπει να λύσουν γρίφους, να ανακαλύψουν τις κρυψώνες και να  αποκρυπτογραφήσουν τα κρυφά μηνύματα. Κάπως έτσι θα φτάσουν να κερδίσουν τον κρυμμένο θησαυρό?

                                                      

     

      

 Καλή διασκέδαση σε όλους  !!!

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print