Χριστουγεννιάτικη Γιορτή

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή, από τους μαθητές της Δευτέρας τάξης.

Οι μικροί μας ηθοποιοί μας εξέπληξαν όλους ευχάριστα με το υποκριτικό τους ταλέντο και της μουσικές τους ικανότητες.

Αρχικά καλωσόρισαν το ακροατήριο με χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την Πελοπόννησο και την Ικαρία. Στη συνέχεια μας παρουσίασαν το θεατρικό «ο Αϊ-Βασίλης έχει μπελάδες», βασισμένο στο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Ο Αϊ-Βασίλης και οι 83 αρουραίοι»

Η ιστορία, λίγο πολύ, γνωστή! Ο Αϊ-Βασίλης ξεκινάει το καθιερωμένο του ταξίδι για να μοιράσει τα δώρα, παραμονή Πρωτοχρονιάς! Μα?αυτό το ταξίδι δε θα είναι σε καμία περίπτωση ό,τι έχει συνηθίσει μέχρι τώρα. Ευτράπελα και παρεξηγήσεις, θα τον βάλουν σε μπελάδες και μόνο ένα μπορεί να τον γλιτώσει απ? όλα αυτά. H αγάπη των παιδιών φυσικά!!!

Τέλος, τα παιδιά ζήτησαν τραγουδιστά από τον Αϊ-Βασίλη «να έχει όλα τα παιδιά του κόσμου ευτυχισμένα όπου και να ζουν, να έχουν πάντοτε Ειρήνη και ότι αυτά ποθούν» ενώ η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και πολλές ευχές για Υγεία, Αγάπη, Ειρήνη και πολλές Χαρές για όλους.

Συγχαρητήρια στους μικρούς μας μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που επιμελήθηκαν την γιορτή!!

Και του Χρόνου!!!

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print