Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το πρόγραμμα Erasmus+ K229 ?Doing small things with great love?

     Αγαπητοί γονείς

Tο σχολείο μας συμμετέχει σε διετές πρόγραμμα Erasmus+ K229 για τις σχολικές χρονιές 2019-20 και 2020-21, με τίτλο:

?Doing small things with great love?

(Κάνοντας μικρά πράγματα με μεγάλη αγάπη)

με εταίρους σχολεία  από την Ισπανία ,την Κροατία, την Ιταλία. Η κεντρική ιδέα του προγράμματος είναι μικρές πράξεις συμμετοχής και  αλληλεγγύης, γνώση και  ευαισθητοποίηση των μαθητών σε κοινωνικά ζητήματα, στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων, πρωτοβουλίες για την προστασία του περιβάλλοντος, κ.α..

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις στο σχολείο, ανταλλαγή χρήσιμων στοιχείων και καινοτόμων πράξεων ανάμεσα στις χώρες και επισκέψεις, φιλοξενίες στα σχολεία των εταίρων, συγκεκριμένα:

14-21 Φεβρουαρίου 2020 Κροατία (Vinkovci)

8-15 Μαϊου 2020 Ιταλία (Imola)

Nοέμβριος 2020 Ελλάδα (Καλαμάτα)

Μάιος 2021 Ισπανία (Gava)

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν όλοι οι  μαθητές των Ε? και Στ? τάξεων. Στις επισκέψεις όμως θα επιλεγούν σύμφωνα με τα κριτήρια του προγράμματος 6 μαθητές σε κάθε εκπαιδευτική επίσκεψη.

Προκειμένου να γίνει σωστός προγραμματισμός και ανταλλαγή απόψεων για το σύνολο των δράσεων  των δράσεων, καλούμε σε συνάντηση τους γονείς των μαθητών Ε΄& Στ΄τάξεων την Πέμπτη 28/11, στις 18.00 το απόγευμα στη βιβλιοθήκη του σχολείου, για ενημέρωση του προγράμματος, να καθοριστούν οι λεπτομέρειες των υποχρεώσεων συμμετοχής αλλά και να εκφραστεί η δική σας βούληση – εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής των παιδιών στις επισκέψεις. Η συναίνεση  και των δύο γονέων είναι απαραίτητη.

Η Παιδαγωγική Ομάδα του προγράμματος.

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print