Ανακοίνωση για την Τσικνοπέμπτη

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων  και Κηδεμόνων αποφασίσαμε  να πραγματοποιηθούν φέτος,  σε μικρή κλίμακα λόγω πανδημίας,  οι καθιερωμένες εκδηλώσεις του σχολείου για τον εορτασμό της Αποκριάς με τη λήψη  όλων των υγειονομικών μέτρων. Πρόθεση του  σχολείου, είναι για ψυχολογικούς λόγους και  προκειμένου να μεταφέρουμε στα παιδιά την αίσθηση της κανονικότητας, να δώσουμε την ευκαιρία  στους μαθητές μας τη δυνατότητα, έστω και περιορισμένα, ψυχαγωγίας και εκτόνωσης. Για το  λόγο αυτό ,το σχολείο διακοσμήθηκε ανάλογα και έχει προγραμματίσει τα εξής:

  • Την Τσικνοπέμπτη, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, οι μαθητές της Α΄, Β΄ και Γαπό τις  11:00  έως 13:15 και αντίστοιχα οι μαθητές των τάξεων Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων  από τις 11: 45 – έως 13:15,  θα βγουν στο προαύλιο να  πάρουν σουβλάκια, να ακούσουν μουσική , να χορέψουν και να παίξουν. Οι χρόνοι θα τηρηθούν αυστηρά. 
  • Οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα , εφόσον το επιθυμούν, να έχουν φέρει σε τσάντα κάποια στοιχειώδη στοιχεία μεταμφίεσης (μάσκες, καπέλα, άλλα αξεσουάρ) για να μπορέσουν να τα φορέσουν με ευκολία μόνοι τους πριν την έξοδο.  Για λόγους ασφαλείας κανένας μαθητής δεν θα έχει ντυθεί από το πρωί,  επίσης δεν επιτρέπονται σπαθιά, όπλα, σπρέυ και χαρτοπόλεμος.
  • Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  έχει αναλάβει να ψήσει και να δώσει σε κάθε μαθητή που το επιθυμεί  έως δύο σουβλάκια κατά δήλωσή του.
  • Καλούμε τους γονείς να συνδράμουν την προετοιμασία του συλλόγου, να είστε σίγουροι πως η συμμετοχή στις δράσεις του συλλόγου δίνει χαρά στο παιδί σας.
  • Για την καλύτερη οργάνωση της διανομής οι μαθητές θα πρέπειμέχρι την Τετάρτη  23/3 να δηλώσουν στους εκπαιδευτικούς των τμημάτων την ποσότητα που επιθυμούν και να καταβάλουν το αντίστοιχο ποσό (1,5 €  το ένα).
  • Θα  πραγματοποιηθούν παιχνίδια: Κρυμμένου θησαυρού– Γαιτανάκι –Διαγωνισμός πρωτότυπης χειροποίητης στολής  ( περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στα τμήματα )

Κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων θα τηρηθούν όλα τα δυνατά υγειονομικά μέτρα προστασίας και σας παρακαλούμε να κάνετε και από την πλευρά σας  τις ενδεδειγμένες συστάσεις στα παιδιά  για υπακοή στους  κανόνες του σχολείου.

Το ΟΛΟΗΜΕΡΟ θα λειτουργήσει κανονικά.

Σας ευχόμαστε να περάσετε με υγεία και αισιοδοξία τις ημέρες της Αποκριάς .

Με την ευχή και την ελπίδα  ότι την επόμενη χρονιά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, δεσμευόμαστε να γλεντήσουμε  διπλά του χρόνου.

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print