Ενδοσχολικός διαγωνισμός ανακύκλωσης μπαταρίας

Οι μαθητές κι οι μαθήτριες του ομίλου: “Μικροί ερευνητές εν δράσει στην πόλη” σε μία προσπάθεια να κινητοποιήσουν τα παιδιά του σχολείου μας για να συγκεντρώσουν περισσότερες μπαταρίες για ανακύκλωση, σκέφτηκαν να οργανώσουν έναν ενδοσχολικό διαγωνισμό μπαταρίας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το σχολείο μας συμμετέχει στο 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Τουρνουά Ανακύκλωσης Μπαταριών (δείτε περισσότερα εδώ). Με τον ενδοσχολικό διαγωνισμό, θέλουμε να δώσουμε ένα επιπλέον κίνητρο στα παιδιά του σχολείου μας να ανακυκλώσουν τις μπαταρίες τους!

Οι μαθητές κι οι μαθήτριες του ομίλου έφτιαξαν κουτιά για κάθε τμήμα του σχολείου μας. Έπειτα ενημέρωσαν όλα τα τμήματα του σχολείου μας για το διαγωνισμό. Κάθε εβδομάδα ο υπεύθυνος/η υπεύθυνη τμήματος (από τον όμιλο) ζύγιζε τις μπαταρίες κάθε τμήματος. Τέλος, ετοίμασαν και το έπαθλο: μία χειροποίητη πινιάτα για το τμήμα που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες μπαταρίες!

Μπορείς να δεις τις προετοιμασίες του ομίλου για το διαγωνισμό εδώ:

Σήμερα Τρίτη 1 Μαρτίου, συγκεντρώσανε τα αποτελέσματα και γνωρίζουν τα δύο πρώτα τμήματα που κερδίζουν πινιάτες. Ένα τμήμα από τις μικρές τάξεις (Α’, Β’, Γ’) κι ένα τμήμα
από τις μεγάλες τάξεις (Δ’, Ε’, ΣΤ’). Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει αύριο το πρωί.
Ανυπομονείς; Κι εμείς!

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print