Εορτασμός επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου  2019

Το πρωί θα έρθουμε κανονικά στο σχολείο, όλες οι τάξεις. Η γιορτή που έχουν ετοιμάσει οι μαθητές και εκπαιδευτικοί της Δ΄τάξης θα ξεκινήσει στις 8.30 π. μ.. Η αποχώρηση όλων των μαθητών θα γίνει στις 10.00 π.μ..            

Οι σημαιοφόροι και παραστάτες και των 2 περιόδων  θα συνοδευόσουν τη σημαία ?με ενδυμασία  παρέλασης –  και με  την παρουσία συνοδού   εκπαιδευτικού ,  θα μεταβούν στον  Κεντρικό Λιμένα όπου στις 11:00 π.μ. θα παρευρεθούν στην κατάθεση στεφάνου,  στο Μνημείο του Αφανούς Ναύτη.  Η επιστροφή στο σχολείο θα γίνει  στις 11.15 π.μ.     

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Οι μαθητές  των τμημάτων της παρέλασης (Ε΄& Στ΄ τάξεις) θα βρίσκονται  στις 10:00 π.μ. στο σχολείο, με λεωφορείο και με συνοδούς τους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής θα μεταβούν στην οδό Νέδοντος νότια της Σταδίου στο Δημαρχείο  για να συμμετάσχουν στην παρέλαση. Η παρέλαση ξεκινά στις 11.15 π.μ.  από την αρχή του πεζόδρομου της Αριστομένους και ο τερματισμός της γίνεται στο ύψος του Εργατικού Κέντρου.

Στον τερματισμό παρακαλούνται οι γονείς έγκαιρα να παραλάβουν τους μαθητές

Παρακαλούμε να μην απουσιάζουν μαθητές και μαθήτριες  από την παρέλαση. Ο σημαιοφόρος να φροντίσει για την παραλαβή της σημαίας στην κατάθεση και παρέλαση

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print