Το ASD για 1η ημέρα στο Σχολέιο μας

Με μεγάλη μας χαρά μαθητές και εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας υποδέχτηκαν εκπαιδευτικούς – εταίρους από την Φινλανδία, την Ισπανία και την Ιταλία. Για τους 16 συνολικά επισκέπτες μας όλο το προσωπικό και οι μαθητές είχαν ετοιμάσει μια ολόθερμη υποδοχή.

Οι φιλοξενούμενοί μας εντυπωσιάστηκαν από τις εγκαταστάσεις του σχολείου μας, το ζεστό κλίμα που επικρατεί σε αυτό και το γεμάτο χρώμα και δράση προαύλιο. Επίσης, όλοι μαζί έκαναν την καθημερινή πρωινή γυμναστική υπό τον ρυθμό ενός Φινλανδικού τραγουδιού με κοινωνικό μήνυμα. Στη συνέχεια οι εταίροι, μας παρουσίασαν τα σχολεία τους και έπαιξαν παραδοσιακά παιχνίδια του τόπου τους.

Οι εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν επίσης μαθήματα στις τάξεις του σχολείου μας ενώ συζήτησαν και θέματα που αφορούν το σχέδιο Active School Days μιας και πλησιάζουμε στην ολοκλήρωσή του.

Το απόγευμα παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΚΠΕ Καλαμάτας “από το Κάστρο στην Παραλία” μαθαίνοντας σημαντικά πράγματα για την ιστορία της πόλης μας. Ευχαριστούμε πολύ γι’α υτή την δράση την Ιωάννα Ραβάνη και τον Γιώργο Αργυροηλιόπουλο.

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print