Λήξη Σχολικού Έτους 2019-2020

Την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 στις 10.00 πμ πραγματοποιήθηκε στη Βιβλιοθήκη η τελευταία συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, με κύριο θέμα τον Απολογισμό του Διδακτικού Έτους.

Είχαμε την χαρά και την τιμή να αποχαιρετήσουμε την αξιότιμη συνάδελφο δασκάλα κα. Μιμίκα Γεωργιοπούλου η οποία κατέθεσε αίτηση συνταξιοδότησης. Την ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά της στο σχολείo μας αλλά και στην Εκπαίδευση γενικότερα. Λαμπρό παράδειγμα αφοσίωσης και αξιοπρέπειας.

Αποχαιρετήσαμε επίσης τον αξιότιμο συνάδελφο δάσκαλο κ. Νίκο Τριανταφυλλόπουλο ο οποίος πήρε τοποθέτηση σε άλλο σχολείο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο σχολείο, για τον επαγγελματισμό του και για την τεράστια συνεισφορά του στη λειτουργία του Τμήματος Ένταξης το οποίο έχει ουσιαστικό και σημαίνοντα ρόλο στο σχολείο μας.

Αποχαιρετήσαμε τέλος έναν ιδιαίτερο άνθρωπο, μία αφανή ήρωα που είχε σημαντικότατο ρόλο όλα αυτά τα χρόνια στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, η οποία εργάστηκε με κέφι και αφοσίωση πέραν των τυπικών της υποχρεώσεων. Την αξιότιμη κα Σταυρούλα Λυμπέρη, την καθαρίστρια του σχολείου, η οποία θα μας λείψει ιδιαίτερα.

Η συνέχεια δόθηκε το βράδυ σε γνωστό εστιατόριο της πόλης, σε ένα όμορφο περιβάλλον με καλό φαγητό, ζωντανή μουσική, κέφι, χορό και διασκέδαση.

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print