Μια νύχτα μαγική?

Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στη μαγική νύχτα των Χριστουγέννων αλλά και στη Νέα Χρονιά που σε λίγες μέρες καταφθάνει. Χθες, Τρίτη 19/12/2017 τα παιδιά της Δευτέρας τάξης  πραγματοποίησαν τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας.

Tο σύνθημα για να ξεκινήσει η εκδήλωση δόθηκε, τα παιδιά πήραν τις θέσεις τους στη σκηνή, τα φώτα χαμηλώσαν και η αίθουσα πλημμύρησε με παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες από κάθε μεριά της Ελλάδας.

Στη συνέχεια οι μαθητές του Β1 μας παρουσίασαν με λίγα λόγια τη νύχτα της γέννησης του Χριστού στη γη και μας τραγούδησαν «τα γιορτινά τους όλοι θα φορέσουν».

Τη σκυτάλη παρέλαβαν οι μαθητές του Β2 με το μουσικοχορευτικό θεατρικό τους «Νεράιδες και Χιονούλες». Το χιόνι άρχισε να πέφτει άφθονο στη σκηνή ενώ, οι ευχές για υγεία και χαρά μέσα από τα ειδικά διασκευασμένα «Τρίγωνα κάλαντα» που μας τραγούδησαν, κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Τέλος, ένα πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στόλισαν οι μαθητές του Β3 με την βοήθεια του Άι ? Βασίλη.  Στολίδια όπως η Αγάπη, η Υγεία, η Ελπίδα και η Χαρά το έκαναν ξεχωριστό ενώ και το τραγούδι τους με τίτλο “το έλκηθρο του Άι ? Βασίλη” έστειλε τα δικά του μηνύματα.

Η εκδήλωση έκλεισε με Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς που επιμελήθηκαν την λαμπερή αυτή βραδιά!!!

Και του Χρόνου!!!

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print