Όταν το παραμύθι συναντάει τη μουσική

Τα Χριστούγεννα στη βιβλιοθήκη συνεχίζονται με χρώματα και μουσική. Αυτή την Τετάρτη οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ένα μαγικό παραμύθι “Το πολυκατάστημα των Χριστουγέννων” των Maudie Powell- Tuck και Hoang Giang.

Η μοναξιά όμως δεν είναι ωραία ειδικά τα Χριστούγεννα που η μαγεία τους γίνεται ακόμη σημαντικότερη και πιο όμορφη με παρέα. Αυτή τη φορά λοιπόν το παραμύθι ακούστηκε με τη συνοδεία μουσικής και μάλιστα μιας μουσικής προερχόμενης από μεγαλύτερους σε ηλικία μαθητές μιας και το σύνολο πνευστών από το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας (Γρηγόρης Νικολόπουλος, Σπύρος Κρόμπας, Μαρία Κουσούλη, Ίων Ζωγόπουλος, Ηλέκτρα Σπηλιώτη, Χρυσάνθη Καραμπάτου) με τον καθηγητή τους Σταύρο Βόλαρη συνόδευσε τις κυρίες της Β δημοτικού Βίγκου Κατερίνα και Εβελίνα Μπεσή στην αφήγησή τους.  Παρέα τους και ο γονέας του σχολείου μας Μαζιώτης Αντώνης.

                                                                                                                                 

 

Τους ευχαριστούμε όλους πολύ. Αλήθεια μπορεί το βιολί και το κλαρινέτο να δείξουν το χιόνι και το χειμώνα; Και η τρομπέτα άραγε τι ήχο βγάζει; Αλλάζει την ιστορία και μας προσφέρει μαγεία; Μπορούν άραγε τα Χριστούγεννα να χάσουν τη  μαγεία τους; Και τι γίνεται μόλις βρεθείς μπροστά σε ένα πολυκατάστημα που οι αρκούδες μιλούν και τα δώρα είναι μαγικά; Μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη ιστορία για το χαμόγελο, την οικογένεια μα πάνω από όλα την αγάπη.

     

 

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print