Ποιοι είμαστε

Εργαζόμαστε όλοι μαζί, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, βοηθητικό προσωπικό για να είναι το σχολείο μας σύγχρονη και ενεργή κοινότητα μάθησης.

Η σχολική μας κοινότητα αποτελείται από 275 μαθητές από 34 εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων:

δασκάλους γενικής παιδείας, ειδικούς παιδαγωγούς για τα τμήματα ένταξης και την παράλληλη στήριξη, καθηγητές αγγλικής, γαλλικής και γερμανικής γλώσσας, καθηγητές φυσικής αγωγής, καλλιτεχνικών μαθημάτων- εικαστικών, μουσικής, θεατρικής αγωγής-, πληροφορικής, καθώς και ομάδα ειδικών επιστημόνων αποτελούμενη από ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό.

Τη λειτουργία του σχολείου υποστηρίζουν η πενταμελής ομάδα φροντίδας του σχολικού κτιρίου, οι σχολικές τροχονόμοι και η υπεύθυνη του κυλικείου. Αρωγός στην αποτελεσματική λειτουργία του σχολείου είναι ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Όραμα μας είναι ένα να έχουμε ένα σχολείο ζωντανό, σύγχρονο, ασφαλές, εξωστρεφές, στο οποίο τα παιδιά να έρχονται με χαρά και να φεύγουν με χαμόγελο. Φροντίζουμε και αναβαθμίζουμε τους χώρους του σχολικού κτιρίου, εφαρμόζουμε καινοτόμες πρακτικές διδασκαλίας, υλοποιούμε προγράμματα, οργανώνουμε δράσεις, προωθούμε την έννοια του ανοιχτού σχολείου με στόχο η σχολική καθημερινότητα να είναι πιο ευχάριστη και εποικοδομητική για όλους.

Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Τουλάχιστον προσπαθούμε.

Χριστόπουλος Γιάννης
Διευθυντής

Παπανικολάου Παναγιώτα
Υποδιευθύντρια

Θεοχάρη Αθανασία
Υποδιευθύντρια