Βιβλιοεκδρομή στην Αθήνα

Η βιβλιοθήκη μας, αφού συμβουλεύτηκε την κ. Βοκοτοπούλου, ταξίδεψε στην Αττική για να επισκεφτεί δύο φανταστικές βιβλιοθήκες.

Πρώτη μας στάση ήταν η βιβλιοθήκη των Εκπαιδευτηρίων Αργύρη – Λαιμού όπου η κ. Μυλωνά μας υποδέχτηκε στον φιλόξενο χώρο της και συζητήσαμε για τον τρόπο λειτουργίας και τις καινοτόμες πρακτικές που εφαρμόζουν. Το κοινό μας πάθος για τα βιβλία θα φέρει σίγουρα κάποια συνεργασία στο μέλλον, αλλά δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε περισσότερα ακόμα για αυτό….

Στην συνέχεια επισκεφτήκαμε την βιβλιοθήκη “Search” όπου η κ. Φουρέζη μας μάγεψε με τον τρόπο  που προσεγγίζει την ανάγνωση βιβλίων και απάντησε σε όλες μας τις ερωτήσεις. Παρακολουθήσαμε το πρόγραμμα της Παρασκευής και ενθουσιαστήκαμε με την αφοσίωση των παιδιών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την κ. Βοκοτοπούλου, την κ.Μυλωνά και τα εκπαιδευτήρια Αργύρη-Λαιμού καθώς και την κ.Φρουζάκη από την βιβλιοθήκη «Search» για την φιλοξενία τους και τις σκέψεις που μοιράστηκαν μαζί μας. Γυρίσαμε στην πόλη μας με έμπνευση και όρεξη και ανυπομονούμε να υλοποιήσουμε τις νέες ιδέες!

 

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print