Τα νέα της Βιβλιοθήκης μας

Η συλλογή του αγαπημένου των μαθητών μας Ντετέκτιβ Κλούζ αυξήθηκε κατά 15 τόμους επιπλέον! Το ίδιο και η πολυποίκιλη συλλογή της βιβλιοθήκης μας με την απόκτηση και προσθήκη δεκάδων τόμων για όλες τις ηλικίες! Επιπλέον, κάθε μήνας θα είναι αφιερωμένος στο έργο συγκεκριμένων συγγραφέων ή λογοτεχνικής κατηγορίας και τα βιβλία τους θα καταλαμβάνουν ξεχωριστή θέση στο χώρο της βιβλιοθήκης ώστε να διευκολύνεται η γνωριμία των μικρών αναγνωστών με τα βιβλία των εν λόγω συγγραφέων!

Στο ίδιο πνεύμα θα κινείται πλέον και η μηνιαία προβολή της Κυριακής, με επιλογές ταινιών που αποτελούν κινηματογραφικές μεταφορές των βιβλίων του μήνα. Ήδη ο Σεπτέμβριος και ο Νοέμβριος ήταν αφιερωμένος στους Γουίλιαμ Καμκγουάμπα ( «Το αγόρι που δάμασε τον άνεμο») και Γιοχάνα Σπίρι («Χάιντι»)

Είμαστε πάντα στη διάθεση μικρών και μεγάλων για να σας προτείνουμε βιβλία για την τάξη και το σπίτι και σας περιμένουμε έως και 20 Δεκεμβρίου προκειμένου να προμηθευτείτε τα κατάλληλα βιβλία για μια ζεστή παρέα δίπλα στο τζάκι για τις διακοπές των Χριστουγέννων!

Με εκτίμηση

Η ομάδα της Βιβλιοθήκης

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print