Χριστούγεννα στη βιβλιοθήκη του 10ου…!

Επιτέλους Δεκέμβριος! Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και με πολύ χαρά ετοιμαζόμαστε να τα γιορτάσουμε μαζί με τους φίλους της βιβλιοθήκης, όπως το κάναμε και  την περσινή χρονιά. Σχεδιάσαμε για εσάς, παιδιά, μικρές, ζεστές και χαρούμενες δραστηριότητες σε έναν χώρο πολύχρωμο,  γεμάτο όμορφα βιβλία. 

 

?Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια του πρωινού ωραρίου, οι μαθητές  της Γ? και της Δ? τάξης  θα έxετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τον αγαπημένο σας από την εκπομπή της ΕΡΤ «Ουράνιο τόξο», Χρήστο Δημόπουλο. Θα συζητήσετε μαζί του για το καινούργιο του βιβλίο « Η έβδομη Καρυάτιδα», τις περιπέτειες του ήρωά του και θα κάνετε πρωτότυπες χειροτεχνίες με απλά υλικά.

?Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 7.00 η βιβλιοθήκη θα πλημμυρίσει με χριστουγεννιάτικες νότες: μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας σε μια εκδήλωση με τίτλο «Ο παπουτσής και τα ξωτικά»  θα σας πουν ιστορίες για τα Χριστούγεννα, τραγούδια και κάλαντα. Την επιμέλεια της εκδήλωσης έχει η καθηγήτριά τους κ. Εύη Ντινοπούλου.

?Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 6.30 μ.μ. προβολή ταινίας για τους μαθητές της Α? και της Β? τάξης

?Όλοι οι φίλοι της βιβλιοθήκης εργαζόμαστε για να προετοιμάσουμε τη συμμετοχή της βιβλιοθήκης στο χριστουγεννιάτικο bazaar του σχολείου μας. Έκθεση βιβλίου, διακοσμητικά, φυτά, δωράκια, λαχειοφόρος  θα σας δώσουν την ευκαιρία να βρείτε δωράκια, να δοκιμάσετε την τύχη σας αλλά και να ενισχύσετε τη βιβλιοθήκη μας.

Σ? όλα αυτά και σε ό,τι άλλο προκύψει σας θέλουμε κοντά μας και αυτά τα Χριστούγεννα!

Και μην ξεχάσετε να δανειστείτε τα βιβλία σας για τις xριστουγεννιάτικες διακοπές εγκαίρως? Κουβερτούλα , μια ζεστή σοκολάτα και ένα ωραίο ταξιδιάρικο βιβλίο? Σκέφτεσαι τίποτε πιο χαλαρωτικό από αυτό;

Καλά Χριστούγεννα και  χαρούμενη πρωτοχρονιά σε όλους!!!

Μοιράσου το!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print